Jyväskylä-Laajavuori Rotaryklubi on ottanut käyttöönsä sovelluksen, jolla ilmoittaudutaan viikkokokouksiin ja lounaille

2.9.2020

Haluamme tarjota viikkokokouksiimme mm. koronatilanteesta johtuen entistä turvallisempia osallistumistapoja. Jatkossa tarjoamme sinulle mahdollisuutta osallistua kokouksiin sekä fyysisesti kokouspaikalla ollen että etäyhteydellä. Toivomme, että etäyhteydellä osallistuminen antaa entistä useammalle työssä käyvälle jäsenellemme mahdollisuuden nauttia virkistävistä ja uusia ajatuksia tarjoavista asiantuntijapuheenvuoroistamme.

Jotta voimme tietää etukäteen paremmin viikkokokousten läsnä olevien ja/tai etäyhteydellä mukana olevien osallistujamäärän sekä Hotelli Alba lounasruokailijoiden määrän, otamme käyttöömme Hobbydeed -ilmoittautumissovelluksen. Se on jo aiemmin ollut menestyksellisesti eräiden muiden Rotaryklubien käytössä.

Ole hyvä ja katso ohjeet liitteestä.

Liitteet