Kirjaudu

Muistathan kirjautua ulos sivustolta, mikäli käyttämäsi tietokone on useamman henkilön käytettävissä (esim. kirjaston tietokoneet).

Kokous 21.5,2021 Nuorkauppakamari - rotaryt yhteistyö,  Eka kerta, Teams-kokous

Yhteistä järjestöillemme on mm. kansainvälisyys, nuorten menestyksen tukeminen ja uuden oppiminen. "Learning by doing" on myös meidän molempien ydintehtäviä - kuten molempien seurakuntien saarnamies Johannes Partanen sanoi hyvin. Kantavia teemoja ovat varmasti yrittäjyys, johtajuus ja kiinnostavat projektit

Kartoitetaan jäsenistön mentorointitarjoamaa ja -tarpeita:

Johtajuus -> useita Rotareita varmasti valmiina mentoroimaan. Oma urapolku ja palkkaneuvottelut -> tästä Rotarien järjestämää koulutusta? - voivat olla myös ammatillisiakin.

Aleksi Graf kaipaa "Kiinteistöt/rakentaminen" -kokemusasiantuntijaa Esimerkkejä projekteista, joita voisimme tehdä yhdessä: 1) "Rotary Leadership Action" -> 2.vuoden lukiolaiset 2) Nuorten taloustaidot -> Jyväskylä - Rotareilta talousasiantuntijoita - NKK fasilitointi 3) Päivä johtajana: - Lukio/AMK/YO Rotaryt - NKK fasilitointi.

Mentorointia: nuoret-vanhat tekijät. Johtajuus. Urapolku-palkkaneuvottelu.

Johannes Partanen:

7 yhteistä kohtaa:

1. kansainvälisyys

2. learning by doing

3.oppiminen, itsensä kehittäminen

4. verkostoituminen

5.olla palvelemassa, johtamassa

6.Projektit, palveluprojektit

7.Nuoret, nuorisovaihto

Mentorointi, perustaksi kirja: Valmentava mentorointi.

*tasavertainen työsuhde, ei yksilösuorituksia, omat kysymykset, kokemuksen kautta, oma valmistautuminen.

Satelliitti klubi:

NKK:sta 40v kenkää, saranakohta: rotarysatelliittiklubiin min 8 jäsentä, suora jatkumo NKK:lle, jatkuva jäsenvirta. Hyvä rakenne jatkoa varten.

Keskustelussa esille noussutta:

Hyvä idea, hyvät aiheet, nuorten taloustaidot ok.

rotareissa yhteiskunnallista oasaamista, Lukio, AMK, AO yhteyshenkilöitä.

Kiinteistöosaajia.

Aktiivista tekemistä tarvitaan.

Uusi hieno idea, piristystä toimintaan.

Innostunutta asennetta.

Lasten ja nuorten kanssa toimintaa,

Yritysten kehitysosaamista.

Pankkialan osaamista ja mentorointia.

oman yrityksen perustamisen mentorointia

Ihana iltapäivän alku  Teeleidissä 12.5.2021

Teeleidi omistaja Anne Savela kertoi Teeleidin nykyisestä talosta, Karpion talosta. Edesmenneen klubimme jäsenen Juha Karpion isoisä Janne Karpio rakensin talon Lars Sonckin piirrustusten mukaan. Sonckin töitä mm. Kallion kirkko ja Kultaranta. Wivi Lönn piirsi tornikammarin ja ja aAwar Aalto pihahuvilan ensitöinää 1920-luvulla.

Jos haluat kirjautua omalta koneeltasi pysyvästi, valitse Muista minut ennen kirjautumista. Huomaathan, ettet voi käyttää ominaisuutta tietokoneelta, jota käyttävät useat henkilöt.